China Chery Origjinale Pads frenash makinash me cilësi të lartë Pjesë këmbimi Auto Prodhuesi dhe Furnizuesi |DEYI
  • head_bander_01
  • head_bander_02

Chery Origjinale për frenat e makinave me cilësi të lartë Pjesë këmbimi për makina

Përshkrim i shkurtër:

Mbështesat e frenave të automobilave quhen gjithashtu jastëkë të frenave të automobilave, të cilat i referohen materialit të fërkimit të fiksuar në kazanin e frenave ose në diskun e frenave që rrotullohet me rrota.Veshjet e fërkimit dhe veshjet e fërkimit mbajnë presion të jashtëm dhe gjenerojnë fërkim për të arritur ngadalësimin e automjetit.Qëllimi.


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Grupimi i produkteve Pjesët e shasisë
Emri i produktit Mbështesat e frenave
Vendi i origjinës Kinë
Numri OE 3501080
Paketa Paketim Chery, ambalazh neutral ose paketim tuajin
Garancia 1 vit
MOQ 10 komplete
Aplikacion Pjesë makinash Chery
Rendi i mostrës mbështetje
port Çdo port kinez, wuhu ose shangai është më i miri
Kapaciteti i furnizimit 30000 grupe/muaj

Mbështesat e frenave të automobilave zakonisht përbëhen nga pllaka çeliku, shtresa ngjitëse e izolimit të nxehtësisë dhe blloku i fërkimit.Pllaka e çelikut duhet të lyhet për të parandaluar ndryshkjen.Gjurmuesi i temperaturës së furrës SMT-4 përdoret për të zbuluar shpërndarjen e temperaturës së procesit të veshjes për të siguruar cilësinë.

Mbështjellësi i frenave të automobilave, i njohur gjithashtu si lëkura e frenave të automobilave, i referohet materialit të fërkimit të fiksuar në kazanin e frenave ose në diskun e frenave që rrotullohet me timon.Rreshtimi i fërkimit dhe jastëku i fërkimit mbajnë presion të jashtëm për të prodhuar fërkim, në mënyrë që të arrihet qëllimi i ngadalësimit të automjetit.
Shtresa termoizoluese përbëhet nga materiale që nuk transferojnë nxehtësi për izolim termik.Blloku i fërkimit është i përbërë nga materiale fërkimi dhe ngjitëse.Gjatë frenimit, ai shtrydhet në diskun e frenimit ose në kazanin e frenimit për të krijuar fërkime, në mënyrë që të arrihet qëllimi i ngadalësimit dhe frenimit të automjetit.Për shkak të fërkimit, blloku i fërkimit do të vishet gradualisht.Në përgjithësi, tastieri i frenave me kosto më të ulët do të konsumohet më shpejt.Pasi të përdoren materialet e fërkimit, jaskat e frenave duhet të zëvendësohen me kohë, përndryshe pllaka e çelikut do të jetë në kontakt të drejtpërdrejtë me diskun e frenave, i cili përfundimisht do të humbasë efektin e frenimit dhe do të dëmtojë diskun e frenave.
Parimi i punës së frenimit vjen kryesisht nga fërkimi.Fërkimi ndërmjet jastëkëve të frenave dhe disqeve të frenave (bateri) dhe midis gomave dhe tokës përdoret për të shndërruar energjinë kinetike të automjetit në energji termike pas fërkimit dhe për të ndaluar automjetin.Një grup sistemesh frenimi të mirë dhe efikas duhet të jetë në gjendje të sigurojë forcë frenimi të qëndrueshme, të mjaftueshme dhe të kontrollueshme, dhe të ketë kapacitet të mirë transmetimi hidraulik dhe shpërndarje të nxehtësisë, në mënyrë që të sigurojë që forca e aplikuar nga drejtuesi nga pedali i frenimit të jetë plotësisht dhe transmetohet në mënyrë efektive në cilindrin kryesor dhe çdo nëncilindër, dhe shmang dështimin hidraulik dhe recesionin e frenave të shkaktuara nga nxehtësia e lartë.Sistemi i frenave në makinë ndahet në frenën e diskut dhe frenën e tamburit, por përveç avantazhit të kostos, efikasiteti i frenave të daulleve është shumë më i vogël se ai i frenave të diskut.
fërkimi
"Fërkimi" i referohet rezistencës së lëvizjes midis sipërfaqeve të kontaktit të dy objekteve relativisht në lëvizje.Madhësia e fërkimit (f) lidhet me koeficientin e fërkimit (μ) dhe produktin e presionit pozitiv vertikal (n) në sipërfaqen mbajtëse të forcës së fërkimit, i cili shprehet si: F= μ N. Për sistemin e frenimit: ( μ) I referohet koeficientit të fërkimit midis tastës së frenave dhe diskut të frenave, dhe N është forca e ushtruar nga pistoni i kalibrit të frenave në tastën e frenave.Sa më i madh të jetë koeficienti i fërkimit, aq më i madh është fërkimi, por koeficienti i fërkimit midis tastit të frenave dhe diskut do të ndryshojë për shkak të nxehtësisë së lartë të krijuar pas fërkimit, domethënë koeficienti i fërkimit (μ) ndryshon me ndryshimin e temperaturës.Çdo jastëk frenimi ka kthesa të ndryshme të ndryshimit të koeficientit të fërkimit për shkak të materialeve të ndryshme.Prandaj, jastëkët e ndryshëm të frenave do të kenë temperaturë të ndryshme optimale të punës dhe gamë të aplikueshme të temperaturës së punës, të cilat duhet të dimë kur blejmë jastëkët e frenave.
Transmetimi i forcës së frenimit
Forca e ushtruar nga pistoni i kalibrit të frenave në tastën e frenave quhet: forca e pedalit të frenimit.Pasi forca e shoferit që shkel pedalin e frenimit përforcohet nga leva e mekanizmit të pedalit, forca përforcohet duke përdorur parimin e ndryshimit të presionit të vakumit përmes rritjes së fuqisë së vakumit për të shtyrë cilindrin kryesor të frenimit.Presioni hidraulik i gjeneruar nga cilindri kryesor i frenave përdor efektin e transmetimit të fuqisë të pakthyeshme të lëngut që do të transmetohet në çdo nëncilindër përmes tubit të vajit të frenave dhe përdor "parimin Pascal" për të përforcuar presionin dhe për të shtyrë pistonin e nëncilindrit. për të aplikuar forcë në tastën e frenave.Ligji i Paskalit do të thotë që presioni i lëngut është i njëjtë në çdo pozicion në një enë të mbyllur.

 


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni