Pjesë motori, pjesë shasi, pjesë trupi - Qingzhi

rreth neshkompania

Nje ndalje
Blerje për TË GJITHA pjesët e makinave CHERY

Qingzhi Car Parts Co., Ltd. ndodhet në qytetin Wuhu, Provinca Anhui, baza kryesore e prodhimit të pjesëve të automjeteve në Kinë. Ne furnizojmë të gjitha pjesët Chery.Të tilla si seri QQ, seri A, seri E, seri Arizzo, seri Tiggo etj. Ne jemi profesionistë në pjesët e makinave Chery nga viti 2005, mjaft eksperienca eksportuese.

Na zgjidhni ne

Pjesët tona janë të kënaqura me cilësinë tonë të mirë dhe çmimin e arsyeshëm. shërbimin e shpejtë dhe profesional (mund të kuotojmë çmimet e cilësisë origjinale dhe të tregut brenda një dite pune pas marrjes së listës OEM).

 • Cilësi e shkëlqyer

  Cilësi e shkëlqyer

 • Sherbim i shpejte dhe profesional

  Sherbim i shpejte dhe profesional

 • Përvojë e mjaftueshme në eksport

  Përvojë e mjaftueshme në eksport

pse na zgjodhet ne

Lajme për VISITAT E KLIENTIT

 • Fundi i shufrës së lidhjes së timonit të makinës Chery

  //cdn.goodao.net/qzcarparts/iwEcAqNtcDQDAQQABQAGsGZm-sWo7JPtA_e-6tnA3wAH0g13dA8IAAmiaW0KAAvSAA64UQ.mp4 Chery ofron performancë superiore të timonit të makinës suaj në fund të kravatës.Fundi i shufrës lidhëse është projektuar për një përshtatje të saktë dhe konstruksion të qëndrueshëm për të siguruar një sistem të besueshëm...

 • Pjesë auto Chery

  //cdn.goodao.net/qzcarparts/iwEcAqNtcDQDAQQABQAGsCFqu7TkTVqgA_e-6TwA3wAH0g13dA8IAAmiaW0KAAvSADN8bw.mp4 Pjesë auto Chery