Kinë Pasqyra mbrojtëse e jashtme e pasqyrës anësore të pamjes së pasme për Prodhuesin dhe Furnizuesin Chery |DEYI
  • head_bander_01
  • head_bander_02

Pasqyrë e jashtme mbrojtëse anësore e pasqyrës së pasme për Chery

Përshkrim i shkurtër:

Pasqyrat e pasme të makinës Chery janë të vendosura në anën e majtë dhe të djathtë të kokës së makinës, si dhe në pjesën e përparme të pjesës së brendshme të makinës.Pasqyra e pasme e makinës reflekton pjesën e pasme, anësore dhe të poshtme të makinës, në mënyrë që shoferi të shohë qartë situatën në këto pozicione në mënyrë indirekte.Ai vepron si "syri i dytë" dhe zgjeron fushën e shikimit të shoferit.Pasqyra e pasme e makinës është një pjesë e rëndësishme e sigurisë dhe sipërfaqja e pasqyrës, forma dhe funksionimi i saj janë mjaft të veçanta.Cilësia dhe instalimi i pasqyrave të pamjes së pasme kanë standardet përkatëse të industrisë dhe nuk mund të jenë arbitrare.


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Emri i produktit Pasqyrë e pasme
Vendi i origjinës Kinë
Paketa Paketim Chery, ambalazh neutral ose paketim tuajin
Garancia 1 vit
MOQ 10 komplete
Aplikacion Pjesë makinash Chery
Rendi i mostrës mbështetje
port Çdo port kinez, wuhu ose shangai është më i miri
Kapaciteti i furnizimit 30000 grupe/muaj

Në përgjithësi, nuk mund të shmangni përdorimin e reflektorëve kur përdorni një makinë, veçanërisht kur shkoni mbrapsht në magazinë çdo ditë.Megjithatë, ne të gjithë e dimë se edhe nëse makina ka një reflektor, do të ketë një zonë të verbër, e cila do të jetë një rrezik i madh dhe një rrezik potencial për sigurinë gjatë vozitjes.Ju nuk mund të shihni asgjë në zonën e verbër.Ju nuk e dini se çfarë do të hasni kur të ktheheni, kështu që pozicioni i reflektorit është shumë i rëndësishëm.Sot do t'ju tregojmë se si të rregulloni reflektorin e makinës.
Reflektori i majtë thjesht nuk e sheh skajin e makinës suaj.Pozicioni i sipërm dhe i poshtëm është në mes të horizontit.Kur shihni anën e derës së pasme, trupi zë 1/3 dhe rruga zë 2/3. Pozicionet e sipërme dhe të poshtme të pasqyrës së majtë të pamjes së pasme duhet të vendosin horizontin e largët në qendër, dhe majtas dhe Pozicionet e djathta rregullohen në 1/4 e gamës së pasqyrës që zë trupi i automjetit.Kthejeni kokën drejt xhamit nga ana e shoferit (sipër në xhami) dhe rregulloni pasqyrën e majtë të pamjes së pasme derisa të mund të shihni vetëm trupin tuaj.Horizonti është në vijën qendrore horizontale.Këto janë në rregull.
Për pasqyrën e djathtë, dy metodat e para janë në fakt të njëjta me ato në të majtë.E treta është për pasqyrën e duhur.Për shkak se sedilja e shoferit është në të majtë, nuk është aq e lehtë për shoferin të zotërojë anën e djathtë të trupit.Përveç kësaj, ndonjëherë është e nevojshme të parkoni në anë të rrugës.Për pasqyrën e duhur, kur rregulloni pozicionet lart dhe poshtë, sipërfaqja e tokës duhet të jetë e madhe, duke përbërë rreth 2/3 e pasqyrës.Pozicionet majtas dhe djathtas gjithashtu mund të rregullohen në 1/4 e zonës së trupit.
Pasqyra e brendshme e pasme: për pasqyrën e brendshme të pamjes së pasme, rregulloni pozicionet majtas dhe djathtas në skajin e majtë të pasqyrës, thjesht prerë në veshin e djathtë të imazhit tuaj në pasqyrë.Kjo do të thotë që në kushte normale drejtimi, nuk mund ta shihni veten nga pasqyra e brendshme e pasme, ndërsa pozicionet e sipërme dhe të poshtme janë për të vendosur horizontin e largët në qendër të pasqyrës.
Ekziston një metodë tjetër e rekomanduar:
Mund të provoni rregullimin e pasqyrës së pamjes së pasme të majtë: anoni kokën te xhami i anës së shoferit ose sipër xhamit dhe më pas rregulloni pasqyrën e majtë të pamjes së pasme të makinës derisa pronari të shohë trupin e tij.
Rregullimi i pasqyrës së pamjes së pasme të djathtë: anoni kokën nga pasqyra e pamjes së pasme në makinë dhe më pas rregulloni pasqyrën e djathtë të pamjes së pasme të makinës derisa pronari të shohë trupin e tij.
Reflektimi i reflektorit është i ndryshëm gjatë ditës dhe natës.Reflektimi lidhet me materialin e filmit reflektues në sipërfaqen e brendshme të reflektorit.Sa më i madh reflektimi, aq më i qartë është imazhi i pasqyruar nga pasqyra.Filmi reflektues i pasqyrës së pasme të automobilave është përgjithësisht prej argjendi dhe alumini, dhe reflektimi i tyre minimal është përgjithësisht 80%.Reflektueshmëria e lartë mund të ketë efekte anësore në disa raste.Filmi me reflektim të brendshëm prej argjendi ose alumini me reflektim prej 80% përdoret gjatë ditës, dhe xhami sipërfaqësor me reflektim prej vetëm rreth 4% përdoret gjatë natës.Prandaj, pasqyra e brendshme e pamjes së pasme në pozicionin e ditës duhet të rrotullohet siç duhet gjatë natës për të përmbushur kërkesat e drejtimit.Për reflektorët që nuk janë me fushëpamje të plotë, një pasqyrë me kënd të gjerë me fushë të madhe shikimi mund të instalohet në cep të reflektorit.


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni