Prodhuesi dhe Furnizuesi i pjesëve të këmbimit të automjeteve në Kinë Universal Car H4 Led Headlight |DEYI
  • head_bander_01
  • head_bander_02

Pjesë Këmbimi Auto Fener Universal Makina H4 Led

Përshkrim i shkurtër:

Dritat LED të makinave, dritat e makinave kryesisht luajnë rolin e ndriçimit dhe sinjalit.Drita e emetuar nga llamba mund të ndriçojë kushtet e rrugës përpara trupit të makinës, në mënyrë që shoferi të mund të drejtojë i sigurt në errësirë.


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Emri i produktit Fener LED
Vendi i origjinës Kinë
Numri OE H4 H7 H3
Paketa Paketim Chery, ambalazh neutral ose paketim tuajin
Garancia 1 vit
MOQ 10 komplete
Aplikacion Pjesë makinash Chery
Rendi i mostrës mbështetje
port Çdo port kinez, wuhu ose shangai është më i miri
Kapaciteti i furnizimit 30000 grupe/muaj

Feneri i referohet pajisjes ndriçuese të instaluar në të dy anët e kokës së automjetit dhe që përdoret për drejtimin e rrugëve gjatë natës.Ka dy sistem llambash dhe katër sistem llambash.Efekti i ndriçimit të fenerëve ndikon drejtpërdrejt në funksionimin dhe sigurinë e trafikut gjatë drejtimit të natës.Prandaj, departamentet e menaxhimit të trafikut në të gjithë botën përgjithësisht përcaktojnë standardet e ndriçimit të fenerëve të automobilave në formën e ligjeve për të garantuar sigurinë e drejtimit të automjetit gjatë natës.
1. Kërkesat për distancën e ndriçimit të fenerëve
Për të garantuar sigurinë e vozitjes, shoferi duhet të jetë në gjendje të identifikojë çdo pengesë në rrugë brenda 100 m përpara mjetit.Kërkohet që distanca e ndriçimit të llambës së rrezeve të gjata të automjetit të jetë më e madhe se 100 m.Të dhënat bazohen në shpejtësinë e makinës.Me përmirësimin e shpejtësisë moderne të drejtimit të automobilave, kërkesa për distancën e ndriçimit do të rritet.Distanca e ndriçimit të llambës me rreze të ulët të automobilave është rreth 50 m.Kërkesat e vendndodhjes janë kryesisht të ndriçojnë të gjithë seksionin e rrugës brenda distancës së ndriçimit dhe të mos devijojnë nga dy pikat e rrugës.
2. Kërkesat kundër shkëlqimit të dritës së kokës
Feneri i automobilit duhet të jetë i pajisur me pajisje kundër shkëlqimit për të shmangur verbimin e shoferit të makinës përballë gjatë natës dhe shkaktimin e aksidenteve rrugore.Kur dy automjete takohen natën, rrezja anon poshtë për të ndriçuar rrugën brenda 50 m përpara automjetit, në mënyrë që të shmanget verbimi i shoferëve që vijnë përballë.
3. Kërkesat për intensitetin e ndriçimit të fenerit
Intensiteti i ndriçimit të rrezeve të gjata të automjeteve në përdorim është: sistem me dy llamba jo më pak se 15000 CD (candela), sistem me katër llamba jo më pak se 12000 CD (candela);intensiteti i dritës së rrezeve të gjata të automjeteve të regjistruara rishtazi është: sistem me dy llamba jo më pak se 18000 CD (candela), sistem me katër llamba jo më pak se 15000 CD (candela).
Me zhvillimin e shpejtë të automjeteve, disa vende filluan të provonin sistemin me tre rreze.Sistemi me tre rreze është rreze e lartë me shpejtësi të lartë, rreze e ulët me shpejtësi të lartë dhe rreze e ulët.Kur vozitni në autostradë, përdorni rreze të lartë me shpejtësi të lartë;Përdorni rrezen e ulët të shpejtësisë së lartë kur vozitni në rrugë pa automjete që vijnë përballë ose kur takoheni në autostradë.Përdorni dritën e ulët kur ka automjete që vijnë përballë dhe funksionojnë urban.


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni