Cina High Quality universal drive aci jenis drive aci Produsén jeung Supplier |DEYI
  • head_banner_01
  • head_banner_02

Kualitas luhur aci drive universal tipe aci drive

Katerangan pondok:

Aci drive diwangun ku tabung aci, leungeun baju teleskopik sareng gabungan universal.


Rincian produk

Tag produk

Grup produk Bagéan Chassis
Ngaran Produk Aci drive
Negara asal Cina
Nomer OE A13-2203020BA
Bungkusan Bungkusan Chery, bungkusan nétral atanapi bungkusan anjeun nyalira
Garansi 1 taun
MOQ 10 susunan
Aplikasi Suku cadang mobil Chery
urutan sampel rojongan
palabuhan Sakur palabuhan Cina, wuhu atanapi shanghai pangsaéna
Kapasitas suplai 30000sets / bulan

Aci drive (DriveShaft) nyambungkeun atawa assembles rupa asesoris, jeung asesoris objék buleud nu bisa dipindahkeun atawa diputer umumna dijieun tina pipa baja alloy lampu kalawan lalawanan torsion alus.Pikeun mobil hareup-mesin roda pungkur drive, éta aci nu transmits rotasi transmisi ka reducer final.Ieu bisa disambungkeun ku mendi universal dina sababaraha bagian.Éta mangrupikeun awak puteran kalayan kecepatan anu luhur sareng kirang dukungan, janten kasaimbangan dinamisna penting pisan.Sacara umum, aci drive kudu ngalaman test kasaimbangan dinamis saméméh ninggalkeun pabrik jeung disaluyukeun dina mesin kasaimbangan.

Aci transmisi nyaéta awak puteran kalawan speed tinggi na kirang rojongan, jadi kasaimbangan dinamis na pohara penting.Sacara umum, aci transmisi bakal tunduk kana tés kasaimbangan aksi saméméh ninggalkeun pabrik jeung disaluyukeun dina mesin balancing.Pikeun kandaraan drive pungkur engine hareup, rotasi transmisi dikirimkeun ka aci tina reducer utama.Bisa jadi sababaraha mendi, sarta mendi bisa disambungkeun ku mendi universal.
Poros transmisi mangrupikeun komponén penting dina sistem transmisi mobil pikeun ngirimkeun kakuatan.Fungsina nyaéta pikeun ngirimkeun kakuatan mesin ka roda sareng kotak gear sareng as drive pikeun ngahasilkeun kakuatan nyetir mobil.
Aci transmisi diwangun ku tube aci, leungeun baju telescopic sarta gabungan universal.Leungeun baju teleskopik tiasa sacara otomatis nyaluyukeun parobihan jarak antara transmisi sareng as drive.The gabungan universal ensures parobahan sudut kaasup antara aci kaluaran transmisi jeung aci input tina as drive, sarta nyadar transmisi speed sudut konstan tina dua shafts.
Dina kandaraan jeung hareup pungkur kabayang drive (atawa sakabeh kabayang drive) tina mesin, alatan deformasi tina gantung salila gerak wahana, aya mindeng gerakan relatif antara aci input tina aci drive reducer utama jeung kaluaran. aci transmisi (atawa kasus mindahkeun).Sajaba ti éta, dina raraga éféktif nyingkahan sababaraha mékanisme atawa alat (teu bisa ngawujudkeun transmisi linier), alat kudu disadiakeun pikeun ngawujudkeun transmisi normal tina kakuatan, Jadi universal joint drive mucunghul.The universal joint drive kudu boga ciri handap: A. mastikeun yén posisi relatif tina dua shafts disambungkeun reliably bisa ngirimkeun kakuatan lamun robah dina rentang ekspektasi;b.Pastikeun yén dua shafts disambungkeun bisa ngajalankeun merata.Beban tambahan, geter sareng bising disababkeun ku sudut anu kalebet tina gabungan universal kedah aya dina kisaran anu diidinan;c.efisiensi transmisi tinggi, hirup layanan panjang, struktur basajan, pabrik merenah tur pangropéa gampang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami